TOMKET TIRES

TOMKET márka

TOMKET cég 1997-ben alakult, Csehországban található, Európa közepén.

Családi vállalkozásként indultunk és így is maradunk, amely jelentősen felülmúlta az álmainkat. A Cseh Köztársaság egyedi online kiskereskedőjétől a globális gumiabroncs márkáig. Elképesztő út volt ez, mely alázatosságot ágyaz be üzletünkbe, további növekedésünk során.

Három raktárunk van, melyek mindegyikében 500 000+ gumiabroncs van készleten, a TOMKET márkára öszpontosítunk. Nagyobb üzleti partnereink számára is van szolgáltatásunk, egyenest a gyárból raktárukba.

A TOMKET kínálata 300 + méretben elérhető, nyári, téli, négyévszakos, MT és TBR a legmagasabb minőségben gyártva a szigorú EU előírásoknak megfelelően.
1997-óta kutattuk és fejlesztettük gumiabroncsainkat, 2022-óta világszerte lehetővé tesszük ügyfeleink számára a vásárlást Európai gumiabroncs gyárból is.

Rólunk

Márkánkba jelentős mértékben fektetünk be, büszkék vagyunk arra amit globális szinten értünk el. A TOMKET gumiabroncsokat az egész világon értékesítik, a közeljövőben további nagy terveink vannak.

Sikerünknek köszönhetően bevételünk jelentős részét fektetjük arra, hogy partnereink, ügyfeleink számára olyan gumiabroncsot biztosíthassunk, mellyel elégedettek lehetnek.
Lehet, hogy már látott minket Motor Sportban, vagy futball mérkőzésen az angol, Spanyol La Ligábana, Serie A, SPL, Bundesliga, CZ Premier League és sok más sport mérkőzésen.

A TOMKET tökéletes egyensúlyt nyújt a nagy teljesítmény, a tartósság és az elfogadható ár között. Célunk egy megfizethető, kiváló minőségű gumiabroncs biztosítása, melyet az egész világon elismernek.

Cégfilozófia

“Modern technológiának, gazdaságos termelési és terjesztési lehetőségeinknek köszönhetően és természetesen e-shopunknak köszönhetően minden költséget a minimumra tudtunk szorítani. Ügyfeleink továbbra is részesülnek az általunk tett lépésekből, és valóban hiszem, hogy elégedettek lesznek a TOMKET gumiabroncsokkal.”

Vezérigazgató és alapító, Radek Grill