TOMKET TIRES

Marka TOMKET

TOMKET je osnovan 1997. godine i nalazi se u Češkoj, u sredini Europe.

Počeli smo i ostali smo obiteljski posao koji je značajno nadmašio naše snove. Od online prodavača po narudžbi u Češkoj do globalne marke guma.

Imamo 3 skladišta u kojima imamo zalihe od 500 000+ guma s fokusom na TOMKET. Također imamo usluge za naše veće poslovne partnere, izravno od tvornice do njihovog skladišta.

TOMKET-ov asortiman obuhvaća više od 300 veličina, ljetne, zimske, cijele sezone, MT i TBR proizvode se u najvišoj kvaliteti prema EU specifikacijama. Naše gume istražujemo i razvijamo od 1997. godine, a od 2022. dopuštamo našim kupcima diljem svijeta da kupuju od europske tvornice guma.

O nama

Značajno ulažemo u naš brend i nevjerojatno smo ponosni na ono što imamo i nastavljamo postizati na globalnoj sceni. TOMKET gume se prodaju diljem svijeta i imamo uzbudljive planove rasta za skoru budućnost. Možda ste već vidjeli naš brend u vrhunskim sportskim okruženjima u posljednjih 5 godina, također ulažemo ogroman iznos u projekte zajednice kao dio naše kampanje vraćanja.

U skladu s našim visokim uspjehom, reinvestiramo ogroman dio našeg prihoda natrag u pružanje našim kupcima i partnerima gumu na koju mogu biti ponosni.
Možda ste nas već vidjeli u Motor Sportu, Engleskoj Premier ligi, La Ligi, Serie A, SPL, Bundesligi, CZ Premier ligi i mnogim drugim sportskim sredstvima diljem svijeta.

TOMKET provides the perfect balance between high performance, durability and price. Our aim is to provide an affordable high quality tire that is recognised across the globe. Our business model will remain the same.

Filozofija

„Zahvaljujući modernoj tehnologiji, ekonomičnoj proizvodnji i distribucijskim kapacitetima naše e-trgovine, uspjeli smo sve eksterne troškove svesti na minimum. Naši kupci će i dalje imati koristi od koraka koje smo poduzeli i iskreno vjerujem da će biti zadovoljni s TOMKET gumama.”

Direktor in ustanovitelj Radek Grill